perjantai 11. lokakuuta 2013

Fontainebleaun metsiköissä

Perinteinen kävely-juoksu-fiilistely-kaljottelu-mestani Ranskassa on Fontainebleaun metsä ja siellä Massif des Trois Pignons ja etenkin Le circuit des 25 bosses, jos eksakteja ollaan. Kyseessä on siis kohtuu haastava polku, joka on oikeastaan pelkkää kivikkoista jyrkkää paahtoa joko alas- tai ylöspäin, teräviltä kukkulanhuipuilta toisille. Joskus pelkkä marssipaahto ei riitä ja pitää ryömiä kivitunneleissa ja kiivetä kallioseinämiä ylös. Eli siis juuri sopiva paikka tehdä jalkojen lihaksille ja nivelille inventaario kesän Lappirientoja varten!

Tällä kertaa heitin päiväreppuun patonkia läskillä + 6 kg vettä treenipainona + videokameran. Ottakaa siis kylmä kalja jääkaapista, pistäkää popparit mikroon ja nauttikaa huikeista juonenkäänteistä sekä äärimmäisistä videokuvaus/editointitaidoistani.

Eihän vain ollut yliampuvaa mainontaa? In any case, polvi kesti kolme tuntia liukastelua kivikoilla ja sitten oli laskeuduttava alas tasangolle rampapolulle ja tylsäiltyä kotiin. Mietiskeltyä miten jalka kestäisi Lapissa ja mitä ortopedi sille tekisi syksyllä. Loppumatkan tasamaalla tuntui kuitenkin jo onneksi taas mukavalta askeltaa. Safka, sauna (kyllä, myös ulkomailla) ja kylmä Heineken. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti